Banner

A DVTK-é a legszebb szurkolóklub

Szerző: amigeleken.hu | 2017-11-14 11:21:00

Hat éve alapították az NB I jelenleg egyetlen aktív, kizárólag hölgyekből álló drukkercsoportját, a Diósgyőri Női Szurkolói Klubot. A tagság nagyiról anyára és unokára száll.

Egyre több nő jár ki focimeccsekre, Diósgyőrben pedig már 2011 óta szervezett csoportban vonulnak a nézőtérre a szurkolói társadalom üde színfoltjának számító hölgyek.

"Gondoltuk, jó lenne összefogni a focit kedvelő miskolci hölgyeket. A klub több száz főt számlál és húsz-huszönötre tehető azoknak a száma, akik rendszeresen együtt járnak meccsre - mesélte a Borsnak Juhász Hilda, az egyik alapító. A klubnál a tagság nagymamákról lányokra, lányokról az unokákra száll. A csajos csapatnak saját, magassarkút ábrázoló logója is van. Ezt a Győri kapu városrészben fel is festettük, illetve drapériánk is van, amit minden meccsen kifeszítünk - mesélte büszkén Hilda, aki maga is a DVTK-ban focizott és már negyven éve látogatja a férficsapat meccseit.



Ha meg szeretnéd tudni, melyik korábbi játékost fogadták örökbe a hölgyek és milyen a viszonyuk a férfi szurkolótársakkal, olvasd el a teljes cikket a borsonline.hu-n.

Elolvasom a teljes cikket <<<<<


forrás: borsonline.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. vebgy*
2017-11-14 21:51:26 Fekete öves, Veterán
Ez is hungarikum...jelenleg úgy tudom, nincs is más klubnál ilyen !!
1. KáGábor*
2017-11-14 17:44:31 Fekete öves, Veterán
Attrocitás nem történt, ami nagyon helyes. Üde színfoltja a csoport a szurkolótábornak. De azért emlékszem, amikor a felfestett logót valakik össze-vissza firkálták "Ilyen csoport nincs" szöveggel (vagy valami hasonló).
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...