A BRFK közleménye az Újpestre utazó DVTK szurkolóknak

Szerző: Jáborcsik András | 2019-02-19 18:03:00

Szombaton 17 órától az Újpest vendége lesz a DVTK labdarúgó csapata. A mérkőzésre a rendőrség is készül. A BRFK IV. ker. Rendőrkapitányság közleményét változtatás nélkül közöljük:


Tisztelt szurkolók!

Az Újpest FC - DVTK labdarúgó mérkőzés 2019. február 23-án 17.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a Bp. IV. kerület Megyeri u. 13. szám alatt lévő Szusza Ferenc Stadionban.

A vendégszurkolóknak a mérkőzésre érkezésének megkönnyítése érdekében a gépjárművel utazó szurkolók felvezetését illetőleg kísérését tervezzük a Labdarúgó úti vendégbejárathoz, illetőleg biztosítjuk a Labdarúgó út lezárt részén a szervezettszerű parkolást, ahol felügyelni is tudjuk a gépkocsikat.

Kérjük, hogy azok a szurkolók, akik a felvezetést igénybe kívánják venni, a mérkőzés napján 14.45 és 15.15 óra között gyülekezzenek a M3 autópálya Kerekharaszti pihenőhelynél, ahonnan az érkezőket a stadionhoz kísérjük. A konvoj legkésőbb 15.15 órakor indul, hogy a vendégszurkolók a mérkőzés kezdetéig rendbe be tudjanak lépni szektorukba.

Kérjük, hogy azok, akik nem kívánják igénybe venni a felvezetést, vagy gépkocsival Budapest területéről érkeznek, azok ne a Megyeri út felől közelítsék meg a Stadion, hanem a Baross u. felől az Irányi Dániel utcán keresztül a Labdarúgó utcába, vagy a Baross utcába a Fülek u. és Irányi u. közötti szakaszon parkolják le a gépkocsikat és onnan, az újonnan kialakított IV-es kapun keresztül lépjenek be a Stadion területére.

Köszönjük megértésüket!

BRFK IV. ker. Rendőrkapitányság


forrás: dvtk.eu
SEGÍTS MINKET!

Az amigeleken.hu ingyenes, de sok munkával készül.
Támogass, hogy növekedni és fejlődni tudjunk!

www.amigeleken.hu/segits-minket

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. KáGábor |Válasz erre: 1. antiabs
2019-02-20 05:33:39
Nekem is hasonló jutott eszembe...
1. antiabs
2019-02-19 23:35:34
Köszönjük.
De táppénzen van a kommunikációért felelős kollégájuk, vagy csak ilyen szinten tud magyarul?
Mégsem


Üzenet küldése...