Banner

A bajnokcsapat gerince együtt marad

Szerző: objektív | 2017-05-12 09:16:00

A DVTK Jegesmedvék bajnokcsapatából heten is úgy döntöttek, hogy továbbra is piros-fehérben folytatják pályafutásukat. Jövőre is Miskolcon játszik Galanisz Nikandrosz, Jarkko Leppanen, Láda Balázs, Magosi Bálint, Miskolczi Márk, Ritó László és Vojtkó Mátyás.

A DVTK Jegesmedvék vezetése folyamatosan dolgozik a csapat megerősítésén, illetve a bajnokcsapat játékosainak megtartásán. A játékosmozgásokról Nagy Ádám csapatmenedzsert kérdeztük:

- A bajnoki cím ünneplését követően azonnal megkezdtük azokkal a játékosokkal a tárgyalásokat, akikkel folytatni szeretnénk a közös munkát. Fontos célunk volt, hogy az a magyar játékosokból álló mag, amelyik sorozatban harmadszor is bajnoki címre vezette a csapatot, továbbra is a DVTK Jegesmedvéket erősítsék. Továbbá azt is kiemelten fontosnak tartottuk, hogy a miskolci születésű, vagy nagyon fiatal koruk óta a klub kötelékébe tartozó játékosok velünk maradjanak a következő évben is.

Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy Galanisz Nikandrosz, Jarkko Leppanen, Láda Balázs, Magosi Bálint, Miskolczi Márk, Ritó László és Vojtkó Mátyás a következő szezonban is minket erősít. Az alábbi felsorolásból külön ki kell emelni, hogy Magosi Bálint két évre kötelezte el magát nálunk.

Elolvasom a teljes cikket>>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

17. perecesi-diosgyor-szurkolo* |Válasz erre: 15. Szabó József
2017-05-15 18:33:10 Fekete öves, Veterán
Én is így gondolom, egy vagy kettő pazar év még van a lábában. És biztosan itthon akasztaná szögre korcsolyáját. Próbáljuk meg. Hátha a szíve is húzza haza, na meg a tesója, ki nálunk kergeti a pakkot. Ez lehet az ütőkártyánk.
16. Szabó József* |Válasz erre: 13. braunb
2017-05-15 06:43:09 Fekete öves, Veterán
Az a 8 mérkőzés inkább minimum 14-20 mérkőzés közé várható.
2017-05-15 06:42:18 Fekete öves, Veterán
Vas Marci jöhetne.
Mert távozik a Frankfurtból: http://www.ehcf.de/news/article/ehc-freiburg-verpflichtet-jakub-koerner-vas-geht/
Komoly erősítés lenne, ráadásul a két Vas-tesó erősítené is egymást.
2017-05-13 16:07:12 Fekete öves, Veterán
http://www.boon.hu/diosgyor/ned-lukacevic-a-dvtk-jegesmedvek-jatekosa-lett/3479597

Sztem ezzel Toulmin távozása valószínűbb is lett.
Vay Ádám csapattársa is volt, és sztem Vay jó véleménnyel is lenne róla. Nem tartom rossz választásnak, majd meglátjuk.
13. braunb |Válasz erre: 12. korxi
2017-05-13 13:14:25 Fehér öves, Újonc
Ez kb egy nagyon maximum 8 mérkőzéses sorozat lesz, és ha sikerül a naptárakat összeegyeztetni. (Mol-Ebel-extra) akkor szerintem ők is elvállalják.

Csak így "vakon" biztos nem bólintanak rá az idei Magyar Kupa szervezés után... (igazuk is van)
12. korxi |Válasz erre: 10. Szabó József
2017-05-13 12:51:16 Piros öves, Veterán
És a negyedik (tőlünk) nem meglepő módon a Volán lenne, aki felkérést kapott, de a jelek szerint még nem döntött, mert erről nem olvastam sem igent sem nemet.
Szerintem ők amúgy nem fognak jönni oda. Az EBEL láthatóan az első csapatuknak is a teljesítőképessége határát feszegeti, szóval nem fognak bevállalni mégegy frontot. Úgy meg a szlovákoknak nem kellenének (és asszem nekem sem) ha a titánnal vagy valami Titánok 1-2. sor - Nagyvolán 3-4. sor vegyesfelvágottal venénnek részt ebben a közös kupában.
11. korxi |Válasz erre: 8. abori
2017-05-13 12:46:21 Piros öves, Veterán
:)
Lehet hogy az EBEL-ben akart játszani, csak elnézte a karaktereket:)
2017-05-13 11:39:31 Fekete öves, Veterán
A mai északban olvastam, hogy az augusztus végén induló szlovák-magyar közös sorozatban a 4-4 csapatból mindkét oldalon már 3-3 induló körvonalazható.
Tőlünk nem meglepő módon a Miskolc-Mac-Ute hármas, a szlovák oldalon a Nyitra-Poprád-Martin hármas, a 10 csapatos Extraliga 2-6-7. helyezettje, azaz nívós sorozat néz ki.
9. bt
2017-05-12 23:23:11 Narancs öves, Tag
Nyilván a légiósok összetétele mindig is változni fog, évről-évre. Elkerülhetetlen.
Hogy a magyar mag marad, annak örülök. És még Gőz Balázst is meg kellene győzni, remélem összejön.
No, de mit szóltok Bradley papához? Szídtuk némileg korábban, de csak összehozta a végére.
Ami érdekes, hogy a csodálatos, 3 zsinórban nyert MOL-liga elsőségünket mindig más edzővel hoztuk. Majoross is ezt mondta a végén, hogy még át kell gondolnia... várható volt, hogy megy is. Emlékeim szerint akkoriban született a gyermeke, asszony Pesten, és akkor kapta a pénzügyileg izmosodó mac-tól az ajánlatot.. persze, hogy ment. Következő évben az ifiből felhozott Morgan a végén mondta, hogy többet szeretne a családjával lenni... és nyilván a pénz miatt ment a lengyelekhez. Nem fikázom, ez van. (aztán onnan rövid úton Debrecen). És most Bradley-nek is "magánélet miatt gondolkoznia kell"... ami a klubnál már teljesen világos és úgy is jött vissza, hogy keresik az utódot... egy szóval megy. Nyilván mindenki pénzt keresni jön tengerentúlról, és most Bradley is valszeg nagyobb pénzért tud elmenni európán belül. Ez van. Csak sajnálom, hogy edzői fronton nincs folytonosság. Korábban beszéltük ezt a Szilassy gyereket.... szerintem jó lehetne előbb-utóbb ide, ha ő is benne lenne. Mármint ha pestről nem derogálna ide jönnie. Talán legalább 2-3 évre stabilitást hozna és nem mellesleg szakmailag is jó, nagyon úgy tűnik.
8. abori
2017-05-12 20:06:11 Lila öves, Fanatikus tag
Ausztrália...óh....Bécs....Strauss...újévi koncert...csodaszép!;)))

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...