Banner

50.000 ft büntetés az ellenfél szidalmazásáért

Szerző: dfcwolf | 2016-10-26 08:02:00


Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága október 25-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.


NB I

A FEB az Újpest – Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt, mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 200.000 Ft, a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Szabó János (Paks) 1 és Kecskés Tamás (Paks), mint visszaeső 2 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a DVSC- Vasas mérkőzéssel kapcsolatban a DVSC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB az FTC – Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédot, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.


forrás: mlsz.hu

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.